29
Vi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În Parcul Central, de Zilele Clujului, motocicletele retro sunt în centrul atenției. Colecționari din toate părțile țării vor expune pentru clujeni zeci de modele robuste și rapide, motociclete cu ataș și motorete retro,expo moto retro cel mai "bătrân" exponat fiind din 1960. În cadrul evenimentului de sâmbătă aveți posibilitatea de a crea amintiri memorabile cu unele dintre cele mai rare exponate, în restaurarea cărora s-au investit mii de euro. Puțin după ora prânzului, la ora 14:45, convoiul de motociclete retro va porni într-o defilare prin centrul orașului cu revenire în Parcul Central.
Cu ataș sau fără, exponatele vor fi etalate sâmbătă, 28.09.2019, pe aleea principală din Parcul Central, zona Casino, între orele 11:00 și 18:00. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Expoziția Moto Retro Cluj este un eveniment cu o ediție pe an și adună la Cluj modele rare de motociclete și motorete foarte vechi, restaurate la nivel de artă cu multă pasiune. Unii colecționari au investit în restaurare, din pasiune, mii de euro și nopți întregi de trudă. Evenimentul va promova de asemenea mobilitatea urbană pe două roți, iar cei interesați vor afla principalele zece motive pentru care este mai avantajos să te deplasezi cu o motocicletă în traficul urban și nu numai.

Toți vizitatorii vor primi gratuit stickere tematice, vor putea face fotografii memorabile pe "motoreta bunicului"  și alte surprize din partea organizatorului.
Întregul program al evenimentului poate fi consultat pe www.MotoRetroCluj.Ro și pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/MotoRetroCluj/

Evenimentul este organizat de Timotei Câmpean împreună cu Asociația Comunitatea Moto Cluj, Primăria Cluj-Napoca și Centrul de Cultură Urbană Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh