27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un autobuz al STP Turda a ars în cursul nopții trecute. Vehiculul de transport persoane era parcat între alte autobuze, iar angajații societății nu au reușit să stăpânească flăcările, motiv pentru care s-a apelat laautobuz incendiu pompieri.

O autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Turda a intervenit, în jurul orei 1.30, pentru a lichida flăcările care au cuprins autobuzul ce staționa în parcarea companiei de transport public. Pompierii sosiți la locul evenimentului au reușit să stingă flăcările ce au cuprins partea din spate a autobuzului, unde este situat motorul vehiculului, în cca 15 minute. Din precizările personalului companiei de transport autobuzul se afla parcat în parcare aproximativ de la ora 10.00, după ce fusese adus de la spălătorie, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autobuzului.

Intervenția promptă a pompierilor a oprit propagarea flăcărilor la alte șase autobuze din parcarea companiei. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

Directorul STP Turda, Dan Moctecky, ne-a declarat că încă nu s-a elucidat, cu certitudine, cauza incendiului, dar celelalte autobuze nu au fost afectate, cu atât mai puțin cele noi, electrice, parcate într-o altă zonă a parcării, la zeci de metri distanță.

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, un alt autobuz al STP a fost lovit de un TIR (citește aici:Un TIR a intrat într-un autobuz al STP, pe strada Clujului din Turda), astfel că flota societății care deservește municipiul Turda,  și așa precară, devine tot mai redusă.  

Autobuzele electrice ale noii societăți locale de transport public vor intra pe trasee în cursul lunii decembrie.

 

Foto: Arhiva

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh