19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 9 noiembrie, se va desfășura la Turda, CUPA POTAISSA – ediția a 24-a -  competiție Ranking care va avea ca invitați oficiali din București, Constanța, Brăila, Timișoara, Bacău, Oradea, Satu Mare, Baia cupa potaissaMare, Baia Sprie, Cluj Napoca, Iași, Arad, Tg. Mureș, Șomcuta Mare, Sibiu, Mediaș, Brașov. Competițiile ranking sunt cotate mai bine decât cele naționale, din toate punctele de vedere: punctaje sportivi, arbitri și oficiali.
Competiția este organizată în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și Consiliul local Turda și se va desfășura la Sala de Sport a  Șc. Avram Iancu Turda, str. Rapsodiei nr. 1.

Vineri, 8 noiembrie, la Sala nr. 1 a Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda se va desfășura un curs pentru instructorii, antrenorii și arbitri FRDS, susținut de Dmytro Strelnyk din București, curs aflat la a treia ediție.
Programul va începe la ora 8 cu sportivii clubului turdean, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 18:30.
Vă așteptăm!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh