25
Joi, Apr
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Accidentele se țin lanț în intersecția de la Kaufland Turda. S-au produs foarte multe în ultimele luni, două dintre acestea în ultimele trei zile.accident kaufland

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, maiorul Andrei Biriș, ne informează asupra celui de azi: „O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmarea a unui accident care a avut loc pe strada Victoriei, din municipiul Turda, în jurul orei 12.00.

Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate și persoanele ieșite din acestea, cu excepția unei doamne de aproximativ 49 de ani, care revenise în mașină acuzând dureri la nivelul umărului și a cefei. Doamna a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la spital, în stare conștientă și cooperantă.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment pe timpul intervenției”, ne asigură Biriș.

Intersecția este cu bucluc, ca de fapt întregul tronson de drum național dintre sensul giratoriu de la strada Lianelor la Hațegului, dar frecventele tamponări  generate și de nefuncționarea semaforului nu pare să sensibilizeze pe cei care ar trebui să asigure siguranța automobiliștilor și pietonilor pe șoselele din interiorul municipiului Turda. Ba mai mult, nu este exclus ca semafoarele să fi fost oprite tocmai printr-o decizie a comisiei respective de la nivel local, în încercarea de a se fluidiza traficul sufocat de  gâtuirea sensului dinspre Câmpia Turzii în zona celor două spălătorii automate și chiar și de aceste două societăți. Foarte multe automobile intră și ies destul de frecvent  în aceste spălătorii auto, care au acces direct în drumul național, extrem de aglomerat oricum.

Tot mai mulți cetățeni sunt revoltați de lipsa de reacție a autorităților față de circulația din oraș, cu precădere în această zonă „fierbinte” și cer luarea urgentă de măsuri care să securizeze integritatea persoanelor și reducerea la minim posibil a accidentelor în acea zonă dar și de fluidizare a traficului care pun nervii șoferilor turdeni și nu  numai, la grea încercare.

----

Citește și: 

Accident în zona Kaufland

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh