16
Ma, Apr
14 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația R.E.A.D.C. împreună cu diferite ONG și activiști ai protecției animalelor, medului și drepturilor civice, organizează în data de 09.11.2019, ora 10.00la Hotel Trianon, București, conferința de asociatii de protectie a a nimalelorînființare a Biroului Juridic Român pentru protecția animalelor și mediului.

Înființarea biroului are drept obiectiv acordarea de asistență juridică ONG-urilor de protecție a animalelor, activiștilor și proprietarilor de animale aflați în conflict cu autoritățile responsabile în acest domeniu.

Toți cei care sunt prejudiciați în drepturile constitutionale prin abuzuri din partea autoritățiilor competente și nu dispun de experiență juridică și resurse necesare, pot apela la Biroul Juridic Român pentru protecția animalelor și mediului în mod gratuit.

Scopul Biroului este de a asigura tuturor cetățenilor acces la colecția de legi care se aplică asupra lor și a animalelor de companie deținute de aceștia și care trebuie respectate de autorități.

Urmărim pe această cale informarea corectă a cetățenilor, garantată în constituție, îndrumarea asociațiilor și totodată conștientizarea autorităților responsabile, prin implicarea în acțiuni de sprijinire a sănătății și siguranței publice a bunăstării animalelor, înlăturând astfel abuzurile din sistem.

Încă un obiectiv major al acestei inițiative este medierea colaborării dintre asociațiile de protecția animalelor și autoritățiile locale, pentru reducerea abandonului animal, aplicarea obligativităților sanitar-veterinare semnate de România la aderarea în UE și combaterea ecarisajului fictiv plătit de către contribuabili.

Coabitarea cetățean-animal-mediu este o necesitate în societatea modernă!

Biroul Juridic v-a fii constituit din juriști,avocați și consilieri, colaborând totodată cu ONG și voluntari activiști în teritorii.

Consultanți în domeniul legislației UE a protecției animalelor și experti cu 40 de ani de experiență în monitorizarea animalelor, Tasso e.V,Germania sunt invitații noștri speciali, cărora dorim să le mulțumim pentru implicarea și sprijinul acordat tuturor proiectelor din România.

Invităm toate persoanele fizice sau juridice care au calificare și expertiză pentru implicare voluntară și de durată în interesul nobil al solidarității civice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh