26
Vi, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În jurul orei 15.00, pe raza localității Tureni s-a produs un accident auto între un autotren și un autoturism, soldat cu rănirea pasagerilor din ultimul. tureni

Conform Biroului Poliției Rutiere Cluj, accidentul s-a produs pe DN1 E60 la km 457+150. Se pare că un conducător auto în vârstă de 48 de ani din județul Suceava, în timp ce se deplasa pe direcția Turda-Cluj-Napoca, la volanul unui ansamblu de vehicule, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a acroșat un autoturism ce se deplasa în aceeași direcție, răsturnându-l. În autoturism se aflau două pasagere care au suferit vătămări. Conducătorul auto din autoturismul acroșat, în vârstă de  57 de ani, din Turda este posibil să fie rănit ușor.  

 „O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, produs în localitatea Tureni, în jurul orei 15.00. Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren avariat și un autoturism răsturnat. Ocupanții acestora erau ieșiți din acestea. Au fost consultați de echipajul SAJ un bărbat și două femei, care, se pare că au suferit afecțiuni ușoare. Femeile sunt transportate pentru investigații suplimentare la spital, bărbatul a refuzat transportul la spital”, ne-a informat cu promptitudine purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh