27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conform primelor informații furnizate de Poliția Rutieră este vorba despre o ciocnire frontală între un autoturism și o autoutilitară, în urma intrării pe contrasens a autoturismului. Accidentul s-a produs puțin accident rutier după ora 7.

Un conducător auto de 30 ani din comuna  Bogata, jud. Mureș se afla la volanul unui autoturism cu volanul pe dreapta, la km 19+850 m, în  afara localității Luncani, pe direcția Luduș-Câmpia Turzii. Acesta se pare că nu ar fi apreciat corespunzător poziția sa pe banda de circulație, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o  autoutilitară. Autoutilitara era  condusă de un bărbat  din loc Biharia, jud. Bihor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș, ne informează: „Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD (ISU Cluj și Mureș) au intervenit la acest accident rutier. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un bărbat întins în afara autoturismului, fără semnale vitale și care a fost evaluat de medicul Serviciului de Ambulanță Județean cu traumatisme incompatibile cu viața, și unul încarcerat în autoturism, fără semnale vitale și care, de asemenea a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața. Un bărbat rănit ușor a fost preluat de echipajul SMURD din Luduș pentru a fi transportat la spital”, spun cei de la ISU Cluj.

În urma ciocnirii doi bărbați, cu vârsta de 37 și  respectiv 47 ani, aflați în autoturism, ambii din comuna Sânger, județul Mureș, au decedat.

O bună perioadă după producerea accidentului, traficul s-a desfășurat alternativ pe o singură bandă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh