28
Joi, Mar
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După dezastrul cu oile de pe brațul Sulina al fluviului Dunărea, iată că un alt accident, chiar dacă de mai mică amploare, s-a produs, de această dată la Huedin (județul Cluj), implicând de această dată aproape două sute de porcine.  porci tir rasturnat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj, ne informează cu promptitudine că două autospeciale au fost alertate, în jurul orei 18.00, ca urmare a răsturnării unui autotren care transporta porci vii, pe raza localității Huedin. „Autotrenul, care transporta cca 190 de capete, s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial și a angrenat în cădere și un panou publicitar din parcarea complexului comercial. Șoferul a fost consultat de către echipajul medical, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii, alături de autoritățile locale și localnici au sprijinit șoferul să scoată animalele care erau prinse sub structura remorcii și le-au improvizat un țarc în parcarea complexului. Urmează să sosească un alt autotren al companiei pentru a prelua animalele și a le transporta mai departe, precum și un utilaj al unei companii private pentru a repune autotrenul pe roți”, arată purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș, care promite că va reveni cu alte informații despre nefericitul accident.

La rândul său, IPJ Cluj informează că, „din primele informații obținute de la fata locului, în Huedin, pe DN 1 s-a răsturnat un TIR care transporta porci, în curba de lângă parcarea Lidl. Animalele erau transportate dinspre Ungaria spre România, cu destinația Suceava. Se așteaptă un alt transport pentru a prelua animalele. A fost anunțat și DSVSA pentru verificări de specialitate. Nu sunt victime umane”, sună informarea primită din partea poliției.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh