29
Vi, Mar
17 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Chiar dacă, oficial, niciuna din instituțiile sanitare sau ale statului nu ne furnizează informații despre decesul consemnat la Turda al unei femei confirmată pozitiv cu coronavirus, suntem în măsură să vă dăm câteva amănunte. coronavirus spital turda

Sursele noastre din spitalul turdean spun că femeia în vârstă de 66 de ani, se confirmă a fi mama primului pacient de la Spitalul municipal Turda, infectat cu coronavirus și care, conform managerului spitalului, a mințit medicii, ascunzând o călătorie în străinătate. Ea ar fi fost adusă ieri la urgențe de către un alt fiu al acesteia, în stare comatoasă, dar personalul medical nu a mai putut face nimic, deși au încercat să resusciteze pacienta timp îndelungat. Pacienta locuia în satul Cheia, comuna Mihai Viteazul. Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili și alți eventuali contacți ai femeii.

Sursele noastre ne mai informează că fiul care a transportat-o pe femeie la UPU Turda ar fi făcut scandal, spun sursele noastre, ocolind cortul de triaj și ajungând la urgențe strigând și amenințând. Practic, medicul de serviciu s-a expus infectării cu coronavirus pentru a încerca să salveze viața femeii, intervenind fără a fi echipat împotriva coronavirus, totul fiind o chestiune de secunde...

Pacienta nu trebuia adusă în acest mod la urgențe. Toate informările spun să se sune la DSP sau 112. Dacă ea ar fi fost preluată de un echipaj de ambulanță, poate ar fi putut fi resuscitată în timpul  transportului, consideră sursele noastre din sănătate.

În fine, chiar dacă pacienta a fost confirmată cu Covid-19, o autopsie medico-legală ar putea stabili cauza exactă a decesului, fiind  puțin probabil ca temutul virus să fie cauza decesului. Asta pentru că, spun sursele noastre, aparținătorii ar fi declarat că nu prezenta simptomele Covid-19. Foarte importantă este ancheta făcută de Direcția de Sănătate Publică pentru limitarea răspândirii coronavirus în acest caz.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh