09
Joi, Iul
69 New Articles

Eveniment
Typography

La sediul pompierilor militari clujeni a fost primit un apel de urgență, în jurul orei 10.10 prin care a fost anunțat faptul că arde un autoturism dintr-o parcare de pe strada Viitorului din localitatea Sânicoară.

Au fost alertate două autospeciale pentru stins incendii pentru a interveni la acest eveniment, după care s-a revenit la apelul inițial și a fost menționat faptul că autoturismul arde în apropierea unor balcoane și a altor două autoturisme, caincendiu sannicoarare sunt în pericol să se aprindă.

Pompierii sosiți la locul solicitării au găsit două autoturisme, staționate în parcarea de la primul nivel al unui bloc de locuințe cu patru etaje, cuprinse în totalitate de flăcări, iar în apropierea acestora se aflau parcate încă trei autoturisme.

Locatarii apartamentelor situate în apropierea parcării erau ieșiți din acestea, fiind alertați de zgomotele generate de arderea celor două autoturisme.

A fost dislocate, preventiv și un echipaj SMURD la locul incendiului. Stingerea flăcărilor, care au cuprins cele două autoturisme, a durat cca 10 minute, fiind evitată propagarea acestora la vecinătăți. Căldura degajată a topit izolația termică de polistiren poziționată pe plafonul parcării, elementele decorative din aluminiu a două balcoane situate deasupra focarelor, au spart geamurile încăperilor dinspre balcoane, a celor două apartamente, și au topit țevile instalației de scurgere a canalizării, care traversau prin spațiul parcării.

Locatarii blocului nu au solicitat îngrijiri medicale.

Cercetările preliminare au stabilit faptul că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh