25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Este foarte important să respectăm măsurile de protecție privind prevenirea infectării cu virusul SARS-COV-2.cadre isu cluj

 La nivelul ISU Cluj, în urma testării din data de 26.10.2020, s-au înregistrat 18 cazuri de infectare a cadrelor cu Covid-19, dintre care 12 cadre ocupă funcții la reședința unității (logistică, financiar, resurse umane), iar 6 cadre își desfășoară activitatea în plan operativ. Au fost luate măsuri de protecție, conform protocoalelor medicale.

 În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatului care indică infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică, pentru prelevarea imediată de probe pentru toți contacții apropiați (conform definiției de caz).

 Ulterior, au fost dispuse măsuri pentru izolarea acestora la domiciliu, cu menținerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul unor persoane desemnate din cadrul instituției.

 Menționăm că de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea ISU Cluj, au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.

 Manifestăm o preocupare deosebita pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție.

 Asiguram cetățenii că această situație nu afectează capacitatea operațională, iar solicitările venite din partea populației pot fi acoperite in mod eficient.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Citește știrea inițială aici:

18 cadre ale ISU Cluj, infectate cu coronavirus. Niciunul din Turda

 

Foto: Arhiva

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh