23
Ma, Apr
10 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Geparzii Transilvani", a executat un nou exercițiu cu trageri reale de luptă, în poligonul South Hills din Polonia, alături de noul comandant al Grupului de Luptă, locotenent-colonelul american, James Adler.

La exercițiu a asistat și echipa de recunoaștere sosită în Polonia la începutul acestei săptămâni, formată din reprezentanți ai Comandamentului Forțelor Întrunite și ai Statului Major al Forțelor Terestre.geparzii transilvani

Ministerul Apărării Naționale informează că, la încheierea activităților locotenent-colonelul James Adler, care a asistat pentru prima dată la o tragere reală cu complexele antiaeriene Gepard, a observat capabilitățile extraordinare ale acestora în lupta cu adversarul aerian și a evidențiat oportunitățile create militarilor americani de a se instrui în comun cu militarii români, care au dat dovadă de profesionalism pe timpul desfășurării tragerilor.

Detașamentul de Apărare Antiaeriană ,,Geparzii Transilvani" participă în cadrul Grupului de Luptă din Polonia pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianței NATO, alături de partenerii polonezi, americani, britanici și croați, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.

 

 

Foto: mm Palfi Marian

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh