19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Complexul Hotelier Univers T***, societate comercială la care Consiliul Județean Cluj este acționar unic, a finalizat lucrările de modernizare și dotare a etajelor 3 și 4 ale cădirii. Cele 20 de camere, complet renovate, au fost redate circuitului turistic după o pauză de patru luni, necesară în vederea derulării lucrărilor.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe: „Am profitat de perioada aceasta mai puțin dinamică din perspectiva practicării turismului, pentru a moderniza o nouă parte a spațiilor din hotel. În cursul anului trecut a fost finalizată renovarea a încă două etaje, astfel încât acum Univers T este pe deplin pregătit pentru a primi turiștii, în condiții de confort și deplină securitate sanitară”.

Decizia demarării acestor investiții de îmbunătățire a esteticii și funcționalității spațiilor de cazare a fost justificată de dorința unei mai bune poziționări pe o piață hotelieră extrem de dinamică și competitivă, cum este cea a Clujului.

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh