25
Joi, Apr
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un pacient al Spitalului Municipal Turda se pare că s-a aruncat de la unul din etajele superioare ale clădirii, punându-și, astfel, capăt zilelor. Omul era internat la secția de terapie intensivă din 10 mai. Nefericitul eveniment s-a produs în noaptea de 16/17spital turda mai 2021, poliția deschizînd un dosar pentru ucidere din culpă. Spitalul Municipal a trimis o informare referitoare la acest caz: „Urmare a incidentului petrecut în data de 17.05.2021, în jurul orei 02:00, vă informăm următoarele:

 - Pacient critic, în vârstă de 71 de ani, cu multiple comorbidități, decompensat respirator și cardiac, cu suport respirator și vasoactiv, a recurs la gestul inexplicabil de a-și pune capăt zilelor prin defenestrare.

 - Pacientul a fost recuperat, agonic, efectuându-se manevrele de resuscitare, dar din păcate fără succes, ulterior declarându-se decesul în jurul orei 03:30. 

- În curs sunt demarate anchete, atât din partea organelor abilitate cât și din partea spitalului, concluziile finale urmând a fi comunicate în momentul finalizării acestora. 

- Regretăm profund acest gest și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.”, transmite conducerea Spitalului mun. Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh