28
Joi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elicopter al Inspectoratului General de Aviație a fost solicitat de către Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş pentru transportul unui sistem automatizat de încasare şi a materialelor de montare a acestuia la cetatea Poenari, situată pe un vârf de munte care domină Cheile Argeşului, lângă localitatea Arefu, judeţul Argeş.        elicopter mi-17

Având în vedere locaţia, dar şi faptul că materialele nu puteau fi transportate rutier, în data de 07.09.2021, personalul navigant, din Inspectoratul General de Aviație și Unitatea Specială de Cluj-Napoca cu elicopterul Mi-17, nr. 108, a efectuat o misiune la solicitarea Serviciului Public Judeţean Salvamont Argeş în sprijinul Muzeului Judeţean Argeş, pentru transportul unui sistem automatizat de încasare a biletelor, împreună cu toate materialele de montare montajului şi anume ciment, nisipi şi apă.

Scopul transportului acestor materiale a fost pentru modernizarea şi pregătirea Cetății Poenari pentru vizitatorii acesteia.

De asemenea, personalul navigant din Inspectoratul General de Aviație și Unitatea Specială de Cluj-Napoca cu elicopterul Mi-17 a mai executat o misiune în sprijinul Serviciului Public Judeţean Salvamont Argeş prin transportul a 30 de stălpi de marcaj pentru fi amplasați pe traseele montane de pe Creasta Făgăraşului, pentru a înlocui sau completa stâlpii existenți.

Scopul acestei misiuni în comun este că suntem la datorie pentru siguranța și binele oamenilor care iubesc drumeţia.

 

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh