25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un proiect din sufletclinica imperia

 Chiar lângă cunoscutul magazin de electrocasnice Tase Mara, cea mai nouă clinică din Turda, care oferă servicii medicale moderne, și-a deschis porțile. Este vorba de Clinica Imperia, localizată str. Libertății nr. 4.

Evenimentul inaugural a programat și o conferință de presă deschisă de „sufletul” Clinicii Imperia, dr. Mara Sur, medic specialist dermatolog, printre altele medic coordonator al compartimentului de Dermatovenerologie al Spitalului Municipal Turda.

Medicul Mara Sur este  persoana care și-a urmat visul de a le oferi turdenilor servicii medicale dermatologice de top și care a dat astfel viață acestui loc. Cu un CV impresionant ea a adunat în jurul ei alți medici specialiști în diferite discipline medicale, cu mare experiență  cum ar fi dr. Igor Cojocaru, medic primar de chirurgie generală, șeful secției de chirurgie din cadrul Spitalului municipal Turda,

Dr. Andreea Popa-Nedelcu, medic specialist în medicină internă, dr. Melinda  Fabian - medic specialist dermatovenerolog, dr. Mahmoud Alajmi, medic primar obstetrică-ginecologie,  și dr. Tudor Filip, medic specialist obstetrică-ginecologie.

Medicul Mara Sur a vorbit despre proiectul său de suflet: „Am trecut printr-o perioadă mai tulbure, o perioadă în care pacienții au fost restricționați la o serie de servicii medicale, pacienți care nu neapărat aveau boli acute, nu neapărat aveau patologii care să îi aducă în serviciul de urgență. Am decis să înființăm această clinică, împreună cu colegii mei, pentru servicii medicale din sfera dermatologiei, a ginecologiei, a chirurgiei generale și a medicinei interne. Ne-am adunat o mână de oameni, suntem oameni care au aceleași valori, care au aceeași prioritate: pacientul. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru că, împreună suntem o echipă care ne dedicăm cu totul pacienților noștri”, a făcut introducerea dr. Mara Sur care și-a prezentat apoi fiecare dintre colegii pomeniți de noi, mai sus. 

 Obstretică-ginecologie

Dr. Mahmoud Alajmi, este șeful secției de obstetrică-ginecologie de la Spitalul Municipal Turda. El a vorbit, pe scurt, de serviciile oferite de Clinica Imperia, pe specialitatea sa: „Noi, prin proiectul nostru dorim să creștem marja de acces a pacienților la doctor. Este o clinică modernă, bine dotată, atât cu personal cât și cu aparatura necesară. Vorbim aici de un spectru larg de consultații și teste ginecologice, la nivel de ecografie Doppler, de testarea  prin dublu și triplu test. Dorim să efectuăm și teste Papanicolau, căutăm un laborator cu care să colaborăm, tot așa, gratuit. Putem să facem mici intervenții, chiuretaje și biopsii, ș.a.m.d.”, a declarat dr. Mahmoud Alajmi.

 Dr. Tudor Filip: „Deși sunt clujean, familia mea este din zona Turzii. Odată cu deschiderea acestei clinici reușim să acoperim o nișă care nu este prea așa dezvoltată în zona aceasta și putem oferi servicii de calitate, cu profesionalism, tot ce ține de monitorizarea sarcinii și o sumedenie de patologii ginecologice pe care le putem rezolva aici, la clinică”, a conchis dr. Tudor Filip.

 

 Chirurgie generală   

Apreciatul chirurg Igor Cojocaru a fost sărbătoritul zilei, el împlinind o frumoasă vârstă în chiar ziua inaugurării clinicii: „Am gândit acest proiect în principal pentru populația Turzii, a Câmpiei Turzii și a localităților limitrofe, pentru o accesibilitate mai largă și pentru cei care sunt la servici dimineața și nu ajung în serviciile de stat și atunci ar putea să ajungă la noi,  după amiaza, prin programare la clinică. Sunt anumite proceduri în chirurgie nedecontate de Casa de Asigurări de Sănătate, care nu se fac în Turda, decât în Cluj-Napoca, în clinici private, și atunci am adus, într-un fel, Clujul la Turda. Aceste proceduri fiind proceduri chirurgicale de lux, să presupunem, pe care Casa de Asigurări de Sănătate nu-și permite să le deconteze, dar sunt foarte utile și ajută pacientul din mai multe puncte de vedere. Vorbim aici de consultații, ecografii, sclerozări edeme, tratamentul cu laser a varicelor hemoroidale și, nu în ultimul rând, tot ce înseamnă operații pe chirurgia mică, adică lipoame, furuncule, carbuncule,  tumorete mici de piele. Am hotărât să fie o echipă unită pentru că unele patologii pe care le diagnostifică dermatologul, le operează chirurgul. Și atunci, fiind o echipă unită, facem de la „A” la ”Z”, începând cu consultația și terminând cu definitivarea procedurilor chirurgicale. Speranța noastră este ca populația să fie mulțumită de serviciile noastre și să fim, într-adevăr, în sprijinul și ajutorul lor”, a completat, cu elocvența-i cunoscută, medicul chirurg Igor Cojocaru.

 Medicină internă 

Dr. Andreea Popa-Nedelcu  prezentat, la rândul său, serviciile oferite în aria sa de specialitate:

„Sunt medic specialist medicină internă cu competență ecografie generală. Sunt din Râmnicu Vâlcea, timp de trei ani am activat la Spitalul Județean Râmnicu Vâlcea iar de curând m-am întors la Cluj. Lucrez în Cluj și vin cu foarte mare drag la Turda, la Clinica Imperia, unde, alături de colegii mei dorim să oferim cele mai bune servicii medicale. În aria de servicii medicale oferite prin specialitatea mea, venim în întâmpinarea pacienților cu consultații de medicină internă, ecografie abdominală generală, ecografie mamară bilaterală, EKG și, în viitorul nu foarte îndepărtat, ecografie tiroidiană”, a explicat medicul Andreea Popa-Nedelcu.

 Dermatologie

 Medicii specialiști prezenți la eveniment și-au manifestat dorința de a informa populația cu privire la campania ,,Zilele Protecției Solare”, prin intermediul căreia Clinica Imperia oferă consultații gratuite pentru verificarea alunițelor, cât și cu privire la serviciile pe care le oferă în cadrul instituției medicale.

„În luna august, colega noastră dr. Melinda Fabian aduce  o noutate la nivelul orașului nostru, cu o campanie de verificare a semnelor și alunițelor, fără cost, un voluntariat pe care a ales să îl facă doamna doctor. În cadrul Clinicii Imperia, în intervalul 6 iulie-15 august, puteți beneficia gratuit de această consultație, oferită de Dr.Melinda Fabian, a anunțat dr. Mara Sur.

„Oferim consultații dermatoscopice pentru verificarea alunițelor și depistarea cancerului de piele, precum melanomul și carcinomul bazocelular care chiar sunt în creștere în ultima perioadă. Sper ca, prin această campanie să putem ajuta la conștientizarea importanței protecției solare și a verificării periodice a alunițelor. Cei interesați se pot programa pentru această consultație gratuită sunând la numărul clinicii noastre”, a explicat dr. Melinda Fabian, care este din Câmpia Turzii, cum ea însăși a mărturisit.

 Invitați 

Primarul turdean, Cristian Matei, a fost prezent, împreună cu city managerul Dorin Apahidean, la inaugurarea clinicii. Edilul șef a ținut să le transmită celor de acolo, printre altele: „Este foarte important ca serviciile să se dezvolte în municipiul Turda și, bineînțeles, și partea de investiții. În momentul în care deschizi o astfel de clinică, este evident că apar și investițiile, indiferent sub ce formă și de ce natură. Vă cunosc aproape pe toți, știu ce puteți și știu ce veți face și nu îmi rămâne decât să vă urez succes”,  le-a transmis primarul turdean.

Și deputatul Cristina Burciu a fost prezentă la inaugurarea clinicii IMPERIA, ocazie cu care a declarat: „Îmi exprim aprecierea pentru această inițiativă frumoasă, este un proiect de suflet, care aduce împreună niște medici de excepție, cunoscuți în comunitatea noastră și apreciați pentru munca lor și realizările profesionale deosebite. Am convingerea că acest proiect care dorește să ofere cetățenilor din zona noastră servicii medicale la înalte standarde calitative, soluții complexe pentru rezolvarea problemelor medicale ale pacienților, va fi un real succes”, a ținut să spună deputatul Cristina Burciu.

 

În loc de concluzie 

„Promitem cetățenilor că noi ne aflăm aici pentru ei, vreau să își găsească în noi încrederea că vor pleca de aici diagnosticați și de multe ori și tratați sau, dacă nu, vor fi redirecționați în cele mai înalte servicii. Fiecare pacient vreau să cred că ca pleca de aici cu răspunsul la toate întrebările sau nelămuririle. Pentru fiecare dintre noi aceasta este prioritatea, de aceea nu vreau să oferim doar servicii de lux, pentru că, într-adevăr, în specialitățile pe care le oferim sunt și servicii care nu sunt decontate de Casa de Asigurări însă oferim și servicii, la dermatologie, care sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate,  și vrem să ușurăm accesul la servicii medicale de cea mai bună calitate. Începând din luna august vom oferi și servicii dermatologice decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.”, a subliniat dr. Mara Sur.

Clinica Imperia situată în Turda, strada Libertății nr.4, folosește cele mai bune produse și aparatură de ultimă generație și oferă servicii de medicină internă, chirurgie generală și dermatologie la cele mai înalte standarde, realizate de medici cu experiență, cu studii și certificări internaționale.

Printre procedurile de medicină internă pe care le oferim în cadrul clinicii,

Programări la consultații pot fi făcute la numărul de telefon: (0758) 771 384, de luni până vineri, între orele 9-18.

 Mai multe imagini din Clinica Imperia, aici: https://www.facebook.com/clinicaimperia/posts/139985158149447

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

 

Informații de pe pagina de Facebook a Clinicii Imperia:

Faceți cunoștință cu echipa noastră!

Astăzi vă prezentăm sufletul Clinicii Imperia, persoana care și-a urmat visul de a le oferi turdenilor servicii medicale dermatologice de top și care a dat astfel viață acestui loc: Dr. Mara Sur.

Munca, implicarea și rezultatele pe care Dr. Mara Sur le obține în domeniul dermatologiei reflectă iubirea ei față de tot ceea ce înseamnă frumos! Este într-un continuu proces de învățare pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii și pentru a le recomanda pacienților cele mai bune tratamente.

-absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca

-doctorand al UMF Cluj-Napoca

-rezidențiat realizat la Clinica de Dermatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

-participări la numeroase cursuri internaționale din domeniul chirurgiei dermatologice și dermatoesteticii

-și-a desfășurat activitatea în clinici de prestigiu precum: Medicover, Cardiomed

-în prezent este medic coordonator al compartimentului de Dermatovenerologie al Spitalului Municipal Turda

-medic specialist dermatolog la Dea Clinic și Clinica Imperia

 

 

Fă cunoștință cu echipa noastră de specialiști!

Dr. Mara Sur

- medic specialist dermatovenerologie, estetică medicală, cosmetologie, chirurgie dermatologică, dermatoscopie, dermatologie pediatrică, laser

- medic coordonator al compartimentului de Dermatovenerologie al Spitalului Municipal Turda

Dr. Mahmoud Alajmi

- medic primar obstetrică-ginecologie, competență în ecografie obstericală și ginecologică, histeroscopie

- șeful secției Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Municipal Turda

Dr. Igor Cojocaru

- medic primar chirurgie generală, competență în ecografie generală, flebologie

- șeful secției de Chirurgie Generală a Spitalului Municipal Turda

Dr. Melinda Fabian

- medic specialist dermatovenerologie, estetică medicală, cosmetologie, tricologie, dermatoscopie, dermatologie pediatrică, laser

Dr. Tudor Filip

- medic specialist obstetrică - ginecologie

Dr. Andreea Popa-Nedelcu

- medic specialist medicină internă

- competență în ecografie generală

 

 

În cadrul Clinicii Imperia puteți beneficia de proceduri dermatologice la cele mai înalte standarde, realizate de medici dermatologi cu experiență, cu studii și certificări internaționale.

De asemenea, folosim cele mai bune produse și aparatură de ultimă generație.

Printre procedurile și tratamentele dermatologice pe care le oferim în clinica noastră se numără:

- Consultații

- Injectări (toxină botulinică, acid hialuronic, substanțe nutritive, enzime lipolitice, hialuronidază)

- Mezoterapie

- Tratamente micronedeling

- Peeling chimic

- Scleroterapie

- Curățare profesională a tenului

- Blefaroplastie nonchirurgicală

- Epilare definitivă – IPL

- Tratamentul roșeții difuze și al hiperpigmentărilor cu IPL

- Dermatoscopie

- Excizii formațiuni benigne

- Excizie nevi dermici

- Tratament leziuni

- Tratamentul chirurgical al unghiei încarnate

 

 

 

În cadrul Clinicii Imperia puteți beneficia și de servicii de medicină internă, oferite de:

Dr.Andreea Popa-Nedelcu, medic specialist în medicină internă.

De asemenea, folosim cele mai bune produse și aparatură de ultimă generație.

Printre procedurile de medicină internă pe care le oferim în cadrul clinicii, se numără:

- Consultații

- Ecografie abdominală totală

- Ecografie mamară

- Electrocardiograma (EKG)

 

 

În cadrul Clinicii Imperia puteți beneficia de servicii de chirurgie generală la cele mai înalte standarde, realizate de medici cu experiență, cu studii și certificări internaționale:

Dr. Igor Cojocaru

De asemenea, folosim cele mai bune produse și aparatură de ultimă generație.

Printre procedurile de chirurgie generală pe care le oferim în cadrul clinicii, se numără:

- Consultații

- Excizii complexe

- Biopsie

- Incizia/Drenajul colecțiilor(abcese, chisturi)

- Pansament

- Îndepărtare fire

- Cura chirurgicală a hemoroizilor

- Unghie încarnată

- EHP

 

În cadrul Clinicii Imperia puteți beneficia de servicii de obstetrică și ginecologie, la cele mai înalte standarde, realizate de medici ginecologi cu experiență, cu studii și certificări internaționale:

Dr. Mahmoud Alajmi și Dr. Tudor Filip

De asemenea, folosim cele mai bune produse și aparatură de ultimă generație.

Printre procedurile și tratamentele ginecologice pe care le oferim în clinica noastră se numără:

- Consultații

- Ecografie transabdominală/ obstetricală- monitorizarea ecografică a sarcinii)

- Ecografie endovaginală

- Ecografie Doppler fetală

- Monitorizarea ovulației

- Inserție DIU - sterilet

- Extracție sterilet

- Cultură secreție vaginală

- Biopsie endometrială cu canulă

- Chiuretaj uterin

- Labioplastie chirurgicală

- Incizie abces mamar

- Granulom de fir

- Extirpare polipi cervicali

- Cauterizarea colului uterin

- Excizie chist sebaceu

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh