25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
La sediul Batalionului 814 Tancuri „Mihai Vodă” din Turda a avut loc ceremonia militară de predare-primire a comenzii unității, în prezența comandantului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, colonel Cornel-Traian Scurt.batalion tancuri
 
Locotenent-colonelul Aurel Neamțu a predat comanda și Drapelul de Luptă al batalionului, locotenent-colonelului Mihai Pintiliciuc.
Comandantul brigăzii i-a mulțumit locotenent-colonelului Aurel Neamțu pentru întreaga activitate desfășurată la comanda batalionului.
În alocuțiunea de final, locotenent-colonelul Aurel Neamțu le-a mulțumit militarilor batalionului pentru sprijinul și implicarea acestora pe întreaga perioadă de desfășurare a activității și pentru efortul depus în îndeplinirea obiectivelor unității.
În semn de apreciere și recunoștință, i-au fost acordate simbolurile brigăzii și batalionului în care și-a desfășurat activitatea.
La finalul ceremoniei, locotenent-colonelul Aurel Neamțu a salutat pentru ultima oară formația în aplauzele camarazilor.
Îi urăm succes locotenent-colonelului Mihai Pintiliciuc în viitoarele provocări la comanda unității, iar locotenent-colonelului Aurel Neamțu, îi mulțumim pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă, urându-i succes în activitatea viitoare, multă sănătate și bucurii alături de cei dragi!
Amor Patriae Nostra Lex!
 
Text: Plt.adj.pr. Băiceanu Vasile
Foto: M.m.pr.(rz.) Romilă Marius-Sorin
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh