19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

NutriChef este un proiect organizat de Asociația StudCoop, cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow care își dorește să ofere un impact pozitiv asupra alimentației comunității, și în mod direct asupra unui grup de minim 30 de copii din zona Turzii.nutrichef turda

Din păcate, în zilele noastre, importanta unei alimentații sănătoase este din ce în ce mai puțin abordată sau discutată în rândul tinerilor. Trebuie să ne asigurăm că cetățenii au parte de o educație corectă atunci când vine vorba de propria lor sănătate.

În această direcție, NutriChef este un proiect care își propune să formeze atât o alimentație sănătoasă, cât și o gândire sănătoasă prin încurajarea unui stil de viață sănătos, în mod direct, în rândul a 30 de copii din zona Turzii. În cadrul proiectului, copii cu vârstele cuprinse între 10 și 18 ani vor trece prin perioada de educare și formare în direcția unei alimentații sănătoase și vor fi îndrumați de experți nutriționiști în gătirea și învățarea a minim 2 rețete sănătoase. Ulterior, va avea loc o conferință unde vor fi așteptate minim 200 de persoane, atât copii cât și adulți care vor să afle mai multe despre un stil de viață sănătos. Iar finalitatea proiectului va consta într-o platformă pe care vor fi încărcate 8 rețete, 8 tutoriale de gătit și 8 articole despre nutriție care să ajute mai departe și mai multe persoane care vor să adopte un stil de viață sănătos.

Într-o lume în care părinții sunt din ce în ce mai ocupați, iar copii sunt din ce în ce mai predispuși la toate reclamele asupra mâncării nesănătoase, o inițiativă precum NutriChef este mai mult decât binevenită.

Pentru persoanele interesate, puteți afla mai multe detalii despre proiect la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0746 366 728 - Marta Pozsonyi.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 

Pozsonyi Márta
    Slow Food Turda/StudCoop

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh