29
Vi, Mar
17 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 incendiu hala tetarom iUn incendiu devastator a cuprins o hală de producție din Parcul industrial TETAROM I, făcând autoritățile să transmită în zone din municipiul Cluj și localitatea Baciu un mesaj RO-Alert prin care îi avertizau pe locuitori să rămână în casă, cu ferestrele închise, din cauza fumului dens.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD.

Nu sunt anunțate victime până în acest moment. Hala are o suprafață de cca 600mp, iar înăuntru funcționează mai mulți operatori economici cu funcțiuni multiple.

Focarele incendiului au fost localizate în jurul orei 8.30, degajările de fum fiind minime, de la câteva focare care ard mocnit. Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au transmis că oamenii pot ieși, de acum, din case.

Intervenția este în desfășurare având în vedere că mai sunt focare care ard mocnit (materiale de natură celulozică), iar cercetarea cauzei probabile se face la sfârșitul operațiunilor de intervenție. În momentul acesta nu se poate intra în perimetrul halei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh