19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prima intervenție a drumarilor pentru îndepărtarea zăpezii, a avfost necesară chiar în noaptea de echinocțiu! Pe cel mai spectaculos drum al țării, Transfăgărășanul, pare să fie solstițiul de iarnă, dacă ar fi să judecăm după stradul de zăpadă depus șizapada transfăgarasan care a făcut necesară intervenție drumarilor. Iată ce spun cei de la CNAIR: „Drumarii au intervenit noaptea trecută și în această dimineață pe DN 7C (Transfăgărășan), pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil atât pe partea partea nordică, în județul Sibiu, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, cât și pe versantul sudic, în județul Argeș, între Piscul Negru și tunel. 

În acest moment #ninge în continuare iar temperaturile de la altitudine au coborât sub zero grade stratul de #zăpadă atingând pe alocuri și 10 cm.

Cu toate că în continuare circulația este deschisă pe #Transfăgărășan pe timpul zilei, vă rugăm să circulați cu prudență pe toate drumurile montane și nu vă aventurați în zone cu zăpadă dacă nu aveți mașina pregătită pentru iarnă”, spun drumarii.
Consemnăm astfel primele căderi de zăpadă și temperaturi reduse specifice unor luni mai iernatice, chiar în momentul în care noaptea devine mai lungă decât ziua.
Poate e un pic cam devreme!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh