20
Sam, Iul
3 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Multipla campioană națională la box și prima femeie din România care a câștigat un meci de box la Jocurile Olimpice, Nechita Box Claudia - Maria Claudia Nechita, ne împărtășește câteva lucruri despre violența asupra femeilor și îi sfătuiește pe cei care nu își pot ține în frâu comportamentul agresiv să practice un sport. Vă sugerăm să urmați sfatul acesteia, transmis chiar din sala de antrenament.ignoranta face victime

A fost un schimb de emoții sincere între pugilistă și echipa proiectului ”Ignoranța face victime”, așadar vrem să îi mulțumim mult pentru implicare și pentru faptul că ne demonstrează că sportul este una dintre cele mai bune soluții atunci când vine vorba de control!

Fiind Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței Asupra Femeilor, provocăm bărbații care nu își pot controla acțiunile violente asupra femeilor să devină și ei multipli campioni naționali la box, așa cum a reușit Claudia Maria Nechita. Iar dacă nu sunteți atrași de sportul acesta, nu uitați că sunt o mulțime de alte sporturi pe care le puteți practica, pentru binele vostru și a celor din jur.

 

#stopviolenteiasuprafemeilor #ziuainternationalapentrueliminareaviolenteiasuprafemeilor #claudiamarianechita #ignorantafacevictime #potaissaart

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh