17
Mie, Iul
0 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând de astăzi, AMoS ED oferă decorațiuni de Crăciun confecționate de voluntari, în schimbul unor donații pentru proiectele non-profit

 

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) organizează un eveniment de strângere de fonduri cu ocazia Crăciunului, pentru a crește calitatea proiectelor non-profit.

 

Începând cu astăzi, 5 decembrie, vă așteptăm în fiecare weekend la Târgul de Fapte Bune (Târgul de Crăciun, secțiunea dedicată ONG-urilor) din Parcul Central, unde puteți susține proiectele non-profit printr-o donație, în schimbul unei decorațiuni de Crăciun confecționată manual de către voluntari. Strângerea de fonduri are ca scop colectarea de resurse pentru a îmbunătăți calitatea inițiativelor civice și pentru tineret ale anului următor.

 

De asemenea, Târgul de Fapte Bune reprezintă și un punct de colectare pentru aparatura digitală, în cadrul proiectului Connect:ED. Dacă dețineți dispozitive pe care nu le mai folosiți (tastatură, mouse, smartphone, laptop, monitor, cabluri, periferice, etc, indiferent de starea în care se află) și doriți să aduceți un miracol de Crăciun copiilor din medii defavorizate care nu au acces la aparatură digitală, le puteți dona către Connect:ED, la standul Asociației pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică. Componentele vor fi recondiționate și oferite copiilor, prin intermediul școlilor partenere, pentru a le oferi acces la educație.

 

Vă așteptăm la Târgul de Crăciun, începând de astăzi, 5 decembrie, ora 17:30, în Parcul Central Turda.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre organizație, dar și despre evenimentul descris mai sus puteți accesa pagina noastră de Facebook AMoS ED and Da Vinci, pagina de Instagram amosed.romania, cât și site-ul nostru www.amosed.ro.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh