17
Mie, Iul
0 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația Împreună pentru Voi demarează, cu o continuitate de 9 ani consecutivi, Proiectul Educațional Local  Zâmbet de copil, o lume de poveste.asociatia impreuna pentru voi

Proiectul  cuprinde 3 campanii umanitare: Pachetele lui Moș Crăciun (decembrie 2021), Mica bibliotecă (februarie 2022),  Zâmbetul din Cutiuță (mai 2022) și este organizat în parteneriat cu Grădinițele Poiana cu Castani, Dr. I Rațiu, Sfânta Maria, Prichindelul Isteț, Căsuța Piticilor şi Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu.

Acest proiect a început ca o dorință de a ne implica activ în comunitate și de a aduce o bucurie copiilor din familiile cu situaţie materială deficitară din Turda şi împrejurimi. În toți acești ani rezultatele ne-au demonstrat că e bine să continuăm. Indiferent cât de mici şi sub ce formă, gesturile pe care le facem au un efect imens asupra beneficiarilor şi nu vor rămâne uitate.

Mulțumim partenerilor noștri constanți pentru că, deși anul 2021 a fost complicat și ciudat, au continuat să ne susțină în tot ceea ce dorim să realizăm.

Mulțumim persoanelor care coordonează Asociațiile Banca pentru Alimente Cluj și Activ pentru Tine, mulțumim S.C. Agroliv.

Grija noastră pentru cei nevoiași este una din cele mai frumoase rugăciuni pe care o putem face împreună. Fii și tu un erou. Împreună, facem exerciții de bunătate și dăruim un zâmbet!

Dacă vrei să susții campaniile noastre, te invităm să donezi în contul asociației: RO57BRDE130SV23314751300, BRD. Orice sumă este binevenită.

 

 

Asociaţia Împreună pentru Voi

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh