20
Sam, Aug
21 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

S-a deschis circulația pe podul peste râul Arieș la Turda pe DN1, km 444+840, cu o lună mai devreme față de termenul contractual prevăzut.

În mai 2018 s-a realizat preluarea acestui pod situat pe DN 1, proprietate publică a statului, din administrarea Consiliului Local al Municipiului Turda, județul Cluj, în administrarea Ministerului Transporturilor și în concesiunea CNAIR, în vederea realizării lucrărilor de reparații.

În data de 03.07.2019, a avut loc predarea - primirea amplasamentului podului de către DRDP Cluj către Antreprenorul ARL SA.

Antreprenorul a semnalat faptul că rampele podului - racordarea acestuia cu terasamentele nu sunt în administrarea MT/CNAIR, iar în acest sens, predarea amplasamentului din data de 03.07.2019 a fost doar parțială.

Proiectarea lucrărilor de reparații necesare s-a finalizat în data de 15.01.2021, iar imediat au început lucrările de reparații care aveau ca termen contractual de finalizare data de 15.01.2022.

Antreprenorul a efectuat lucrări de consolidare a infrastructurilor și de înlocuire a suprastructurii podului.

Valoarea contractului a fost de 6.682.073,00 lei fără TVA.

Perioada de garanție este de 3 ani.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh