28
Joi, Mar
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

O veste cât se poate de tristă ne-a parvenit miercuri, 23 februarie 2022. GHIȚĂ SAV, inimosul președinte al Asociației Handicapaților Neuromotor „Oameni pentru oameni” Turda, a fost găsit fără suflare în propria casă, la doar o săptămână după ce împlinise 54 de ani!. El a fost, în ultimele două decenii, „sufletul” și „motorul” asociației care a ajutat sute de oameni din zonă, cu handicap.

Dovadă că a fost foarte apreciat, atât de cei care l-au cunoscut, cât și de către instituțiile cu care a intrat în contact, sunt multele mesaje de regret și condoleanțe care au inundat rețelele de socializare. Un exemplu elocvent este mesajul postat de Comitetul Național Paralimpic:

 

„SAV GHEORGHE

15.05.1968 – 23.02.2022

 

Cu adanca tristete am aflat de trecerea la cele vesnice a celui care a fost Sav Gheorghe, decedat la varsta de 54 de ani.

Sav Gheorghe a fost fondatorul Clubului Sportiv OAMENI PT OAMENI din Turda, fiind printre primii membri ai FRSPH (actual CNP). S-a luptat pentru a le oferii sportivilor paralimpici din Turda, cele mai bune conditii de pregatire si de a le asigura participarea la competitii. A participat la competitii de tenis de masa si de atletism. A fost un exemplu pentru toti cei care l-au cunoscut, fiind un om deosebit, intotdeauna atent la nevoile celorlalti. Va ramane in amintirea noastra ca exemplu de colegialitate, fair-play si corectitudine!

Condoleante familiei!”

 

Alăturat, fotografie cu Ghiță Sav și colegii săi din lotul paralimpic al Asociației Handicapaților Neuromotor „Oameni pentru oameni” Turda, alături de care a reprezentat cu cinste Turda la nenumărate competiții paralimpice, depășind o sumedenie de obstacole, inclusiv financiare.

Ghiță Sav lasă un mare gol în asociație și în inimile prietenilor și celor care l-au cunoscut, un gol care rmâne de văzut dacă va mai putea fi umplut vreodată.

Un suflet generos, un spirit de luptător, un exemplu de tărie în lupta cu obstacolele vieții, de care el a avut parte, din păcate, din plin.

Dumnezeu să aibă în pază sufletul său!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh