24
Lun, Iun
4 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 cu o donație de produse medicale și lucruri de primă necesitate, cât și cu o sumă de 2065 lei. Acești bani au fost donați de către sportivi din "pușculița" lor. Produsele au fost preluate de Centrul de Colectare din Turda, iar suma de bani adunată a fost transferată în Contul Crucii Roșii Române - filiala Cluj.
Scopul nostru principal a fost ajutorarea copiilor, dar și dansatorilor din Ucraina, mai ales că avem mulți prieteni ucrainieni, în lumea noastră a dansului.
Nu suntem la prima participare de acest gen, dar aceasta e prima în care sportivii își donează o parte din rezervele lor. Trebuie să îi învățăm că trebuie și să dăruim, nu doar să primim.

Referindu-ne la activitatea noastră sportivă putem spune că ne pregătim pentru un concurs de formații care va avea loc în aprilie la Tg. Mureș, iar în perioada 18-20 martie, 10 sportivi vor participa la un Seminar Național organizat la Timișoara, cu sprijinul FRDS, unde vor avea ca antrenori străini de renume mondial.

Spectacolele le reîncepem cu o participare la evenimentul dedicat zilei Femeii, organizat azi 8 martie de CNMV, prin 4 sportivi de-ai noștri, elevi în clasa a 5-a : GHERMAN CĂTĂLIN - ONEȚ OANA și SIMONCA FLORIAN - ȘUTEU SANDRA.
Și să sperăm că vor urma și altele !

La mulți ani tuturor femeilor !

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh