19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, va avea loc la Cluj-Napoca cea de a IX-a ediție a Campaniei de prevenire a incidentelor rutiere intitulată sugestiv Atenție la Motocicliști. Prin intermediul acestui eveniment transmitem un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, totodată, urmărim responsabilizarea tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, bicicliști, posesori de trotinete, pietoni.

            Scopul acestui eveniment îl reprezintă în special reducerea numărului incidentelor rutiere prin acțiuni de conștientizare și de implicare a tuturor participanților la trafic. Printre aceste activități se numără:

  1. Defilarea motocicliștilor pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca, fiind asigurată respectarea tuturor normelor legale în vigoare, dar și bunul simț;
  2. Împărțirea autocolantelor personalizate participanților la trafic, care conțin mesajele: „Atenție la motocicliști; Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori”.

            Campania noastră se va desfășura în incinta parcării Emerson (municipiul Cluj-Napoca, str. Emerson, jud. Cluj). În funcție de condițiile meteorologice, organizatorii vor invita profesioniști în domeniu pentru a susține în cadrul evenimentului un curs teoretic și aplicat de prim-ajutor.

            Desfășurătorul, programul, regulamentul oficial și orice alte detalii se regăsesc în cadrul paginii oficiale a evenimentului: https://www.facebook.com/events/252742510337465/.

            Vă așteptăm să luați parte la Campania noastră!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh