19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
„Există un nou tip de viaţă în faţă, plin de experienţe care aşteaptă să se întâmple. Unii o numesc „pensionare”. Eu o numesc „fericire”.” – Betty Sullivan
Fericire şi emoţie sunt cuvinte care descriu ieşirea la pensie a personalului civil Condor Gavril şi Condor Rodica. O zi cu dublă semnificaţie pentru Condor Gavril, medicul unităţii, deoarece pe lângă ieşirea la pensie, astăzi este şi Ziua Mondială a Sănătăţii, celebrând-o prin 30 de ani de muncă şi devotament faţă de uniforma militară şi cea de medic. Despre aceeaşi dedicare putem să amintim şi la Condor Rodica, vreme de 16 ani în care ne-a fost colegă şi prietenă. Această calitate este un atribut important şi în familia lor, pentru că sunt un exemplu de urmat din punct de vedere profesional, dar şi în viaţa de familie. Atât comandanţii acestora, cât şi colegii, au avut numai cuvinte de laudă şi apreciere pentru întreaga activitate depusă în Baza 71 Aeriană.
Anii de aur ce vor urma după munca şi responsabilităţile locului de muncă sunt începutul unei călătorii de descoperire de sine. Aşadar, le dorim să meargă mai departe şi să se redescopere în această experienţă cu totul nouă!
Colectivul Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” vă urează cele mai bune gânduri şi pensie cât mai lungă!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh