23
Dum, Iun
4 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Supeco România, organizează Târgul Produs de Cluj dedicat Sărbătorilor de Paște. Desfășurat între 20 și 22 aprilie, în parcarea supermarketului clujean de pe Calea Florești, nr. 56, evenimentul va reuni mici întreprinzători locali și va funcționa după programul 8:00 – 21:00.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Revenim la Cluj-Napoca cu Târgul Produs de Cluj, proiect demarat și susținut de deliberativul județean, deoarece dorim să fim de ajutor comunității locale și să-i oferim ocazia de a se aproviziona cu cele necesare Sărbătorilor Pascale ușor și cu siguranța că primesc maximum de calitate. Partenerii noștri tradiționali oferă produse garantate sanitar-veterinar și cu proveniență certă, toate fiind rodul muncii din microfermele locale. În acest fel, noi sprijinim economia clujeană și, concomitent, suntem de ajutor gospodinelor.”

La Târgul Produs de Cluj din parcarea Supeco vizitatorii vor putea achiziționa la preț de producător produse lactate, de la caș proaspăt stors la telemea maturată, preparate de carmangerie,  fructe și legume de sezon, o gamă variată de uleiuri presate la rece, miere de albine, vinuri, sucuri și siropuri naturale, turtă dulce și ciocolată de casă. Pentru iubitorii de frumos, artizanii clujeni vor fi prezenți cu costume populare tradiționale și accesoriile necesare, fie că este vorba de brâuri măiestru cusute sau de podoabe lucrate de mână, cojoace și articole de marochinărie, obiecte lucrate din lemn și jucării pentru cei mici, lavandă și articole realizate din această plantă.

Târgul de Paști de la Supeco este derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh