21
Ma, Mai
9 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Miercuri, 18 mai 2022, angajați din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, alături de reprezentanți ai Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat în subordinea forului administrativ județean, au participat la o activitate de voluntariat care a vizat ecologizarea traseului deschis turiştilor din Rezervația Naturală ,,Cheile Turzii” precum și a Cheilor Turenilor.

            Urmare a acestei acțiuni, au fost colectate deșeurile de pe întreg traseul parcurs, care au fost transportate până la ieșirea din cele două rezervații în vederea preluării de către firma specializată de salubritate.

            Menționăm faptul că autoritatea publică clujeană a inițiat astfel de activități destinate conservării mediului înconjurător și în anii precedenți, sprijinind, de asemenea, și alte manifestări similare precum campania națională de curățenie ,,Let`s Do It, România!”.

Pe această cale, Consiliul Județean Cluj dorește să sublinieze importanța protejării bogățiilor naturale de care județul Cluj dispune și a promovării unui comportament ecologic și responsabil față de natură.

           

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh