25
Sam, Mai
13 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Mărtinești. În accident a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat.

Un conducător auto, în vârstă de 51 de ani, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind ulterior partea carosabilă.

 A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerarea unei persoane rămasă blocată în autoturismul accidentat. Rănitul a fost tot timpul care este conștient și cooperant. 

În urma acestui accident rutier au fost transportate la spital două persoane, conștiente și cooperante. Șoferul a fost extras din mașină de către pompieri, care au folosit echipamentele din dotarea autospecialei pentru a nu-i agrava leziunile. 

Bărbatul, împreună cu o femeie de aceeași vârstă, pasageră în autoturism, ambii din județul Alba au fost transportați la spital.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh