28
Joi, Mar
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Opticlinic MED, centru oftalmologic Dr. Cărăuș Cătălin și-a deschis oficial porțile pentru locuitorii din Turda și localitățile din apropiere. Cu peste 20 de ani de experiență oftalmologică, dr. Cărăuș Cătălin împreună cu echipa sa vă așteaptă cu un sistem integrat de servicii medicale de prevenție, diagnostic și tratament. Mai mult, puteți beneficia de CONSULTAȚII GRATUITE PE BAZA BILETULUI DE TRIMITERE de la medicul de familie.

Noul centru oftalmologic, situat în Turda, se întinde pe o suprafață de peste 100 mp și a fost proiectat pentru a le oferi pacienților un spațiu prietenos, care să îi ajute să se simtă îngrijiți, relaxați și respectați. În cele două cabinete ale centrului se vor oferii servicii medicale oftalmologice complete, precum:

  • consult oftalmologic de specialitate
  • investigații complete pentru cataractă
  • investigații complete pentru glaucom
  • investigații pentru alte probleme de vedere
  • tratamente oftalmologice complexe

Printre dotările centrului se numără:

  • Autorefractometru HUVITZ, vârful de gamă în sectorul lui, folosit pentru teste de vedere subiective, sensibilitate de contrast și capacitatea de vedere pe timpul nopții, măsurători TBUT (timpul de rupere al filmului lacrimal) și meibografie etc.
  • Biomicroscop TAKAGI care asigură o observare clară a segmentelor anterioare și posterioare ale ochiului. Prin funcțiile acestuia, investigațiile referitoare la fundul de ochi devin mult mai performante, cu rezulate mult mai elocvente.
  • Tonometru Huvitz destinat măsurării presiunii intraoculară folosind o nouă tehnologie de ultimă generație, care garantează măsurători exacte într-un timp foarte scurt.
  • Ecobiometru DGH FLEX CU UBM, o platformă puternică cu ajutorul căreia îmbunătățim capacitatea de diagnostic. Acest aparat combină cea mai avansată tehnologie de ultrasunete disponibilă pentru a obține imagini de înaltă rezoluție
  • Perimetru Optopol PTS, un aparat care joacă un rol imortant in tratarea glaucomul si altor boli.

Totodată, în următoarea perioadă în centrul de pe Calea Victoriei trebuie să ajungă un OCT OPTOPOL REVO NX. Tomografia în coerența optică este una din investigațiile oftalmologice de ultimă generație care permite diagnosticarea precoce, tratamentul țintit și urmărirea corectă a unei game variate de afecțiuni oculare. Cu ajutorul acestui aparat se pot realiza si:

Biometria OCT, prin care se calculează puterea cristalinului artificial care trebuie implentat în ochiul pacientului care trece printr-o operație de cataractă

Angiografia OCT, prin care se poate vizualiza vascularizația retinei și coroidei, fără injectarea unui colorant ca substanta de contrast. Astfel se pot detecta modificările circulației în retinopatie diabetică, anomalii vasculare și degenerescendență maculară legată de vârstă. urmeaza oct ul

Pe lângă aceste dotări, centrul cuprinde și o optică în care pacienții pot găsi rame de ochelari pentru adulți, adolescenți și copii, ochelari monofocali, progresivi sau personalizați, dar și lentile de contact și ochelari de soare. Pentru că alegerea ochelarilor nu este un proces ușor, în cadrul Opticlinic MED Turda beneficiați de consiliere de specialitate.

Medicii Opticlinic MED

Dr. Cărăuș Cătălin este medic primar oftalmolog și fondatorul Clinicilor Oftalmologice Opticlinic MED. Dr. Cărăuș Cătălin și-a început cariera de medic oftalmolog acum 20 de ani ca medic rezident al Spitalului Militar de Urgență Cluj-Napoca. Dupa ce și-a încheiat rezidențiatul în 2006, a continuat ca medic specialist oftalmolog al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. În același an a devenit asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj, contribuind astfel la dezvoltarea profesională a colegilor de breaslă mai tineri.

Ca membru al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă, al Societății Române de Oftalmologie, al Societății Române Retina, al Societății Europene de Cataractă și Chirurgie Refractivă, al Societății Europene de Retină EURETINA,  rămâne în permanență conectat la tot ce este nou în domeniul oftalmologiei, atât la nivel național, cât și internațional.

 

Competențe în domeniul oftalmologiei:

consult oftalmologic în ambulator şi urgenţă pentru adulți și copii, diagnostic, tratament şi urmărire;

Specializare în chirurgie oftalmologică:

  • chirurgia cataractei
  • chirurgia retinei – dezlipire de retina, vitrectomie posterioară, gaură maculară
  • chirurgia glaucomului
  • chirurgia pleoapei
  • laser retinian
  • laser SLT
  • imagistică și interpretare – ecografie în mod A, B; câmp vizual, tomografie în coerență optică (OCT), angio-OCT, topografie, microscopie speculară;
  • intervenții laser – capsulotomie YAG, iridotomie, panfotocoagulare retiniană;
  • tratament minim invaziv degenerescență maculară legată de vârstă.

Garanția Opticlinic MED

Centrul oftalmologic deschis în Turda vine ca o completare a clinicii din Cluj-Napoca, unde funcționează blocul operator și serviciile complete de chirurgie. La fel ca și în Cluj-Napoca, în Turda pacienții vor avea parte de cele mai bune rezultate în ceea ce privește prevenția, păstrarea sau îmbunătățirea acuității vizuale. Pentru a garanta cele mai bune rezultate, medicii noștri folosesc aparatură performantă care îi sprijină în diagnosticarea 100% precisă. Peste 40.000 de pacienți care ne-au trecut pragul ne recomandă pentru calitatea serviciilor. Promisiunea noastră pentru pacienți o puteți consulta aici: https://www.opticlinic-med.ro/despre-noi/garantia-opticlinic/

Opticlinic MED Turda se află pe Calea Victoriei nr 9A, iar programul de funcționare este de luni până vineri între orele 8.30 – 18.00. Pentru programări ne puteți suna la 0738 874 740 sau 0364 104 710.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh