25
Sam, Mai
13 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

CNAIR precizează că podul peste râul Siret care face legătura între localitățile Sagna și Luțca din județul Neamț se află în administrarea Consiliului Județean Neamț.

De asemenea, menționăm că acest pod a fost construit, reabilitat și consolidat sub autoritatea C.J. Neamț și nu a fost niciodată în administrarea CNAIR.

Acest eveniment arată, cu atât mai mult, importanța verificării și intervențiilor pentru reparațiile și reabilitările podurilor. Din acest motiv, CNAIR verifică periodic starea podurilor și acolo unde se impune, intervine rapid cu diverse măsuri. În cazul în care există suspiciuni de neîndeplinire a minimelor criterii de siguranță a unui pod, compania poate merge până la închiderea totală a circulației pe acesta.

Pentru a nu se ajunge, însă, la închiderea circulației, CNAIR intervine la podurile aflate în administrare atunci când este nevoie, chiar cu riscul unor reacții negative din partea opiniei publice.

Este și cazul podurilor dunărene ( Borcea și Cernavodă), a viaductului Valea Poștei de pe DN7 (Călimănești) sau a pasajului de pe DN1 de la Otopeni, unde s-a intervenit pentru reabilitarea structurilor sau înlocuirea unor elemente, cu mult înainte ca situația să prezinte riscuri pentru circulație.

CNAIR și-a asumat riscul unor critici din partea participanților la trafic, nemulțumiți că lucrările îngreunează circulația, și a pus întotdeauna pe primul loc siguranța și viața cetățenilor.

                                                                                                                                                      

 

CNAIR SA

 

NR: Titlul ne aparține

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh