25
Joi, Apr
6 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact, a încetat din viață aseară, la vârsta de numai 66 de andupă o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare.

Muzicianul din Câmpia Turzii s-a alăturat formației Compact în 1981, consemnează Rock FM (de unde am preluat și fotografia alăturată), unde a stat în spatele tobelor până în 2017.

Paul Ciuci, liderul iubitei formații a postat simplu, dar din suflet: „Dumnezeu sa te odihnească, Leluț!”

Compact B, pe Facebook, transmite: „Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani in aceeasi camera, am cantat mii de spectacole impreuna...acum simt un gol in suflet, dar sunt linistit ca a plecat intr-o lume mai buna. Dragul meu prieten LELUT VASILESCU, drum bun!”

 Primarul localității natale a muzicianului, Dorin Nicolae Lojigan, a transmis un mesaj de condoleanțe: „
Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.
Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!
Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.
În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!
Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!” 

Iar mesajele de condoleanțe continuă să curgă, din parte întregii lumi muzicale și artistice și nu numai din România și din străinătate.

Leluț Vasilescu va rămâne ca unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni din CâmpiaTurzii, o localitate care a dat scenei muzicale românești foarte multe nume de primă mărime, care au făcut carieră la nivel național.

Dumnezeu să îl odihnească și condoleanțe familiei. 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh