26
Vi, Apr
2 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Unul dintre cele mai cochete restaurante din zona turistică a Turzii, Biniște și Cai,

din apropierea Salinei Turda, a luat foc în această dimineață, flăcările cuprinzând rapid acoperișul locației și extinzându-se înspre imobilele destinate  cailor de la Salina Equines.

ISU Cluj informează că pompierii din cadrul Detașamentelor Turda și 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o clădire a unui restaurant situat pe Aleea Durgău din municipiul Turda.  În momentul sosirii primelor echipaje la fața locului s-a constatat că flăcările se manifestau generalizat în interiorul clădirii, care are o suprafață de cca 2000 mp. La fața locului acționează un dispozitiv mărit de stingere a incendiilor cu cinci autospeciale de stingere, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD”, au transmis purtătorii de cuvânt de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția paramedicilor, întrucât nu au existat persoane care să solicite consult medical.

La finalul intervenției, ISU Cluj a comunicat: „Flăcările au fost lichidate după mai bine de două ore de eforturi susținute ale pompierilor. În aceste momente se mai acționează pentru stingere a focarelor mocnite și decopertare tablei acoperișului, având în vedere că structura din lemn de susținere a acesteia a fost afectată în totalitate de incendiu. A fost distrus în totalitate un imobil în care funcționa un restaurant, spații de cazare și grajduri pentru cai. Personalul de pe locul de muncă au evacuat, până la sosirea pompierilor, persoanele cazate și caii din secțiunea destinată pentru găzduirea acestora. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical”, sună comunicatul pompierilor.

Pompierii vor cerceta cauzei probabilă a incendiului, după finalizarea în totalitate a intervenției.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh