27
Sam, Apr
1 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Brandul international de moda NEW YORKER sarbatoreste Joi, 22 Septembrie 2022, deschiderea unui nou magazin in Funshop Park Turda.

 

Turda este mai bogata cu o atractie de shopping – NEW YORKER deschide - in sfarsit - primul sau magazin in Funshop Park. In cea mai noua filiala a sa, New Yorker va prezenta pe o suprafata de vanzare de 1.150 m² cele mai actuale trenduri in moda. Colectiile pentru femei si barbati se compun din marcile proprii: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU si CENSORED, precum si o gama larga de accesorii.

 

NEW YORKER a pregatit clientilor pentru ziua deschiderii Colectia de Toamna 2022, precum si o oferta speciala: 25 RON reducere la cumparaturi de minim 125 RON si 50 RON reducere la cumparaturi de minim 250 RON, in perioada 22.09.2022 – 25.09.2022.

 

COLECTIA NEW YORKER TOAMNA 2022

 

Toamna este oricum, numai nu plictisitoare! Culorile intense si printurile cat mai vizibile domina noile stiluri. Iar culoarea momentului, roz, nu poate sa lipseasca – un reper strident in anotimpul umed si trist. In sfarsit a revenit timpul jachetelor de toate felurile, iar sacourile lungi si paltoanele colorate vor da valoare outfitului tau si te vor aseza in centrul atentiei.

Stilul casual revine cu toata forta in trend in aceasta toamna. Cand afara devine din ce in ce mai neplacut este necesar mai intai de toate un outfit comod. Ca si element cheie, hanoracele nu pot sa lipseasca. Combinate cu cei mai cool sneakersi si accesoriile potrivite, vor forma look-ul perfect in zilele racoroase de toamna.

 

Echipa NEW YORKER va asteapta la Marea Deschidere, Joi 22 Septembrie 2022, ora 09:00.

 

Magazinul NEW YORKER

Funshop Park

Str. Univers. nr 21

401003 Turda

 

Program:

Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh