19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Asociaţia Alpiniştilor Pajura Turda organizează în perioada 16-18 septembrie 2011 cea de-a 35-a ediţie a Alpiniadei „Memorial Misi Szalma". Evenimentul se va desfăşura în zona de amonte a Cheilor Turzii la locul de campare "la Bărăianu" - accesul din satul Petreştii de Jos, pe lângă pârâul Hăşdate.

Acţiunea are ca scop comemorarea marelui alpinist şi antrenor, membru fondator în prima echipă de Salvamont din judeţul Cluj - Misi Szalma, precum şi promovarea potenţialului turistic al zonei pentru alpinism; Alpiniada facilitează de asemenea întâlnirea alpiniştilor din diferite colţuri ale ţării şi din străinătate, prilejuind schimburi de idei şi informaţii legate de munte.

Dacă în anii trecuţi memorialul avea două categorii de concursuri (alpiniadă şi viteză dublu), ediţia de anul acesta, la fel ca şi cel de anul trecut oferă posibilitatea iubitorilor alpinismului din întreaga ţară de a concura în cadrul unui singur concurs tip alpiniadă ce se va desfăşura pe durata a două zile (sâmbăta şi duminică). Secţiunile de alpiniadă vor fi Clasic si "Rotpunkt", fiecare alpinist putând opta pentru stilul de căţărare clasic sau liber. Concursul este deschis alpiniştilor de toate vârstele, având următoarele categorii: masculin, feminin şi "respect" (peste 50 de ani).
În cursul zilei de duminică toţi cei prezenţi se vor delecta în cadrul tradiţionalului concurs surpriză.
Serile de vineri şi sâmbăta vor fi dedicate proiecţiilor de poze din turele organizate de cluburile de alpinism din judeţ şi întreaga ţară şi vizionărilor de filme ale expediţiilor montane de pe vârfuri din străinătate. Nu vor lipsi voia bună şi cântecele de chitară la foc de tabără.

Din programul evenimentului:
Vineri, 16.09.2011
• Sosirea şi înscrierea participanţilor
• Proiecţie filme

Sâmbătă, 17.09.2011
• Înscrieri , şedinţă tehnică – start concurs alpiniadă la ora 10
• Proiecţie poze şi filme
• Cântece de chitară la foc de tabără

Duminică, 18.09.2011
• Concurs alpiniadă
• Concurs surpriză
• Festivitatea de premiere ora 14
Vă aşteptăm alături de noi pentru un week-end cu adrenalină şi bună dispoziţie!

Pentru mai multe informaţii:
Jozsa Tibor: 0744110442
Doru Iuga: 0732 920899
Florin Vulturar: 0744799276
András Balogh: 0728989084

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh