20
Sam, Apr
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pictorul turdean Alin Bîlcu va expune, începând de joi, 15 iunie 2021, la Galeria de Artă „Valer Suciu” Turda.alin bilcu

Expoziția sa personală, intitulată „Culoare și semn”, propune publicului iubitor de pictură lucrări de natură statică și peisaj, în acril și acuarelă, dar și lucrări abstracte, o mai nouă preocuparea a artistului plastic turdean căruia îi place să schimbe, periodic, repertoriul în care creează frumosul, oscilând între teme și tehnici, descoperind noi și noi metode de exprimare, cizelându-și stilul expansiv, fiind cunoscut ca un perfecționist și autocritic nemilos.

Cu siguranță că aceia care vor trece prin fața simezelor Galeriei de Artă din strada Libertății nr.2-4 în următoarele săptămâni, vor avea cu ce să-și hrănească privirea și sufletul, plecând de acolo mai bogați sufletește și la fel de bogați material, intrarea fiind liberă.

--------------------

Mircea Alin Bîlcu a absolvit Academia de Arte Vizuale, secția pedagogie, la clasa profesorului Radu Șerban. Este profesor de educație plastică la Școala Gimnazială "Teodor Murășanu" și la Scoala Gimnazială "Avram Iancu" -Turda iar din 2007 este membru al U.A.P.România - Filiala Turda.
A participat la numeroase expoziții de grup în Turda, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Hunedoara, Bistrița.Din 2007, participă anual la expoziția de grup „Salonul Anual de Artă", organizată de UAP România- filiala Cluj - Napoca la Muzeul de Artă din Cluj Napoca. În anul 2018 a obținut premiul al II-lea la concursul Plein -Air organizat de Casa de Cultură Turda.
...........................................


Pictorul Mircea Alin Bîlcu revine acum cu o expoziție personală, pe care vă invităm să o vizitați la Galeria de Artă din Turda din 15 până în 28 iulie, de lunea până vinerea, între orele 10,00- 16,00, cu respectarea normelor sanitare prevăzute de lege.

 Citește și:

De neratat! Personală Alin Bîlcu, la Galeria de Artă ce poartă numele mentorului său!

Pictorul Alin Bîlcu – Întoarcerea la acuarela începuturilor artistice

Alin Bîlcu la papion

Roșu 13 explicat și adnotat de profesorul Alin Bîlcu

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh