28
Joi, Mar
20 New Articles

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Trimis încă de vara trecută la periferia politicii de alegătorii turdeni, fostul primar Tudor Ștefănie a fost evacuat, cu întreg partidul său, din centrul municipiului Turda unde ocupa de peste 15 ani un sediu. Notificat de primăria condusă acum de pesedistul Cristian Matei să renunțe la unul dintre cele două sedii pe care PNL Turda le ocupa, președintele Tudor Ștefănie a ales să apeleze la instanța de judecată pentru a putea păstra ambele locații în folosința partidului său. Instanța a dat, însă, dreptate administrației locale, iar astăzi, în prezența jandarmilor, Ștefănie a fost obligat de executorul judecătoresc să evacueze sediul din centrul istoric al municipiului Turda situat chiar la intrarea în fosta piață de ruși.

PNL este în pericol să piardă și celălalt sediu, de pe strada Libertății, la fostul local „Caraiman”, întrucât conducerea PNL Turda nu a semnat contractul de închiriere pentru acea locație, vechiul contract expirând la 31 decembrie 2016.

Un moment trist pentru cel care a condus autoritar viața politică locală pentru 12 ani, însă greșelile făcute ca primar, lipsa preocupărilor pentru interesele alegătorilor și scandalurile ca acela legat de plata a peste 18 miliarde de lei vechi pentru lucrări neexecutate la Grădina Zoologică pe care a pus-o pe butuci în timpul administrației sale, l-au transformat pe Tudor Ștefănie într-un politician tras pe „linie moartă”. Ca să nu mai vorbim de abaterile financiare de sute de miliarde descoperite de Curtea de conturi la Primăria Turda numai în penultimul an al conducerii lui Ștefănie și alte zeci de miliarde pierdute prin procese CNADR și alte entități.

Din păcate pentru democrația turdeană, odată cu el, Ștefănie a tras „pe dreapta” și filiala PNL Turda, ajunsă să se lupte în opoziției, contra tuturor celorlalte partide din Consiliul local care formează majoritatea, o majoritate al cărei lider este primarul PSD Cristian Matei.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh