28
Joi, Mar
20 New Articles

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

OZN-urile sunt o incertitudine. Ce este cert, însă, pentru turdeni, este că au rămas fără Grădina Zoologică. Aceasta le-a fost furată în timpul ultimelor două mandate ale fostului primar Tudor Ștefănie.zoo turda

Cine a furat, cât, cine se face vinovat și cum putem, dacă putem, să ne recuperăm paguba, noi turdenii, sunt întrebări la care doar instanțele de judecată pot răspunde.

Ei bine, judecătorul din dosarul cu nr. 6396/117/2017 va face deplasarea în teren pentru a inventaria lucrările existente. Asta pentru că documentele depuse la dosar nu au fost suficient de lămuritoare. Dosarul a fost deschis la Secţia mixtă de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă si asigurări sociale, obiectul procesului fiind „litigiu privind achizițiile publice”.

Cine sunt părți în proces? În primul rând Municipiul Turda, ca reclamant, reprezentat de Societatea de avocatura „Toader și Asociații", iar apoi pârâții: ROMABELT IMPORT-EXPORT SRL, BENZOT-HAR SA- ÎN FALIMENT PRIN LICHIDATOR JUDICIAR MUREŞ INSOLVENCY SPRL și BEN-MAR GROUP SRL- PRIN LICHIDATOR JUDICIAR MUREŞ INSOLVENCY SPRL.

Sursele noastre, verificate li de încredere, ne informează că, în proces, Romabelt  susține că a încasat bani doar pentru lucrările pe care le au executat nu pentru lucrări neexecutate și nerecepționate cum spune Curtea de Conturi a României. Unii turdeni se gândesc să organizeze la acea dată un miting de susținere a instanței de judecată în speranța returnării banilor încasați de firmele care au lucrat la grădina zoologică pentru lucrări neexecutate și nerecepționate. O să revenim cu amănunte.

Prima înfățișare în proces a avut loc la data de 20.09.2017, iar următorul termen a fost fixat de instanță la data de 17.04.2019.

La următorul articol vă vom arăta ce a constatat Andrei Suciu, de la Asociația Turda Nouă, când șeful său din 2014-2015, fostul primar Tudor Ștefănie, i-a ordonat să facă un inventar la ZOO! Stați pe Turda Info! Tot atunci o să vă dăm amănunte despre anchetele în desfășurare pe acest subiect.

Dacă dorești amănunte, pe marginea aceluiași subiect:

Veste extraordinară! S-a obținut prelungirea termenului de implementare a proiectului de la ZOO Turda!

Impas: Există o singură soluție pentru finalizarea Grădinii Zoologice Turda!

Să vină Codruța Koveși și Procurorul General la Turda, să ne spună unde sunt banii de la ZOO!

Matei rupe tăcerea! Vezi ce moștenire i-a lăsat „Suleiman”!

Ce se mai întâmplă cu lucrările de la Grădina Zoologică?

Speranţe prelungite pentru finalizarea Grădinii Zoologice Turda

Exclusiv: Lucrările au fost stopate la Grădina Zoologică Turda, pe motiv de faliment

O Grădină Zoologică nouă

Pozitiv: 2,7 milioane de euro pentru Grădina Zoologică

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh