19
Dum, Mai
7 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un cititor care a dorit să-și păstreze anonimatul ne-a transmis o altă părere vizavi de cele stabilite în cercetarea preliminară de către poliția rutieră.accident badeni

În opinia sa, altul ar fi fost filmul evenimentului tragic care a dus la moartea unei tinere femei și rănirea pasagerilor din mașina sa.

„Probabil când ați ajuns la locul accidentului era carosabilul ud, dar după ce s-a uscat au apărut aceste urme pe asfalt. Vă rog să analizați aceste poze și să trageți concluzia... Nu ca ar schimba ceva, dar toți o consideră vinovată... (NR pe soferița decedată)

Lichidul de răcire în mare parte s-a scurs pe sensul de Bădeni, deci pe banda autoturismului, autoutilitara are roțile virate spre stânga și dacă luăm în vedere urmele de pe carosabil arată că a intrat pe acostament și din reflex a tras stânga de volan și a intrat în coliziune cu autoturismul... Vă rog să nu o luați în nume de rău ca v-am deranjat, dar cred că săraca fată merită să se odihnească în pace și dreptate... Să nu vorbim de părinții ei care suferă...”, ne transmite cititorul nostru.

Desigur că poliția rutieră este cea care va stabili cu exactitate condițiile exacte în care s-a produs accidentul și cui îi aparține vinovăția.

----

Citiți aici știrea despre respectivul accident: 

Accident mortal la Bădeni, lângă Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh