27
Sam, Apr
1 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Ioi! Onorat funcționari din Primăria Tureni se simt hărțuiți de presă! Cine din presă, nu știm. Toată presa îi hărțuiește, se bagă în seamă cei de la această mega importantă instituție locală. Cel puțin așa se înțelege din strigătul lor de disperare, de pe pagina de Facebook a acestei instituții, pe care îl redăm aici: „Primăria comunei Tureni nu are atribuții de comunicare în cazuri de omor
 
Având în vedere descoperirea unui cadavru incendiat pe raza comunei noastre, în cursul după-amiezii de ieri, facem următoarea informare:
Instituția noastră nu are atribuții în comunicarea de informații în cazurile de omor.
Toate informațiile care ne-au fost solicitate de către organele de anchetă au fost puse la dispoziția acestora.
Rugăm mass-media să se adreseze Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj și/sau Parchetului de pe lângâ Tribunalul Cluj și să înceteze hărțuirea funcționarilor instituției noastre!”, semnează Biroul de presă al comunei Tureni!
Eu sunt convins că niciun reprezentant al presei nu a cerut informații despre crimă de genul celor pe care le furnizează poliția. Așa că reacția dvs., stimați comunicatori de la Primăria Tureni este mega-exagerată, pe măsura mega-importanței instituției! că doar, se știe, Tureni e un fel de Voluntari, situat în apropierea „Capitalei Ardealului”, Săndulești! Dar, uau, ce-am mai sărit de „fund în sus”! Poate, uneori, e bine  să nu ne băgăm în seamă mai mult decât e cazul!
 
PS: Stați liniștiți, nu ne-am simțit, că nu am cerut Primăriei Tureni nici o lingură de apă, darmite informații despre omorul din comună! Dar nu putem să nu reacționăm când vedem reacții exagerate din partea unor instituții.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh