19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clubul sportiv CS Box Bordi s-a întors de la Cupa României de Box pentru juniori pe anul 2019, desfășurat la Pitești (jud.Argeș), în 12-17 martie, cu o altă performanță notabilă. Tânărul Paul Făgădar, junior în vârstă de 15 ani, 54 kg, a reușit o merituoasă clasare pe cea de-a treia treaptă a podiumului în competiția de nivel național.box turda paul fagadarbox turda bordi paul fagadar

Antrenorul Florin Bordi a participat la ediția din acest an a Cupei României de Box pentru juniori cu 4 băieți. Ceilalți sportivi care au participat la această importantă competiție pugilistică sunt Antonio Szakacs,  14 ani, categoria 46 Kg, Daniel Bulea, 14 ani, 46 kg, și Alin Crișan, 15 ani, 52 kg. Antrenorul Florin Bordi ne-a declarat că la această ediție a fost o competiție acerbă, cu atât mai valoros este rezultatul obținut de Paul Făgădar. „Toți participanții la Cupa României au acumulat mai multă experiență, care îi va ajuta în competițiile viitoare. Acum, elevii mei sunt mai hotărâți să se antreneze asiduu, pentru a putea obține rezultate cât mai importante pe viitor. Fac un apel pe această cale la eventualii sponsori care ar dori să vină alături de noi, am avea nevoie de toată susținerea posibilă, întrucât ne confruntăm cu probleme în asigurarea materialelor necesare la antrenamente și competiții. Câteodată am impresia că nu suntem susținuți de cei care ar trebui să o facă nici măcar din punct de vedere moral. Suplinim însă lipsurile prin hotărâre, determinare și muncă. Asta se învață mai întâi la clubul nostru”, ne-a spus antrenorul Florin Bordi. 

CS Bordi va participa cu un lot de boxeri, luna viitoare, la Cupa României la tineret.

Beatrice Moldovan, ne va reprezenta la Campionatul European de Box Feminin pentru Junioare, din luna mai,  de la Galați, la categoria de 70 kg.

CS Florin Bordi continuă să facă înscrieri de băieți și fete, doritori să se instruiască în nobilul sport care este boxul, o adevărată școală pentru caractere și bun șlefuitor al corpului. Cei interesați pot suna la nr. de telefon 0758 946 065.

Citește și:

Turdencele s-au întors cu trei medalii de aur și una de argint la Cupa României la box feminin

Aspecte de la sala de box a campioanelor de la Turda

Boxerul turdean Alin Crișan, selecționat în Lotul Național de Juniori!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh