27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

GHERMAN CATALIN - ONET OANA si SAROSI RARES - CRISAN MARIA sunt cele 2 perechi de dansatori ai Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, care au fost convocate la Lotul National de Standard si de dans potaissa turdaLatino al României- iulie 2019. 

        Lotul National de Standard se va desfășura in perioada 8-12 iulie, la Reghin si va avea ca antrenori principali pe Genny Favero, Domenico Soale si Gioia Cerasoli (Italia) si antrenori secundari - antrenori desemnați de FRDS. 
        Lotul National de Latino americane se va desfășura in perioada 18-22 ulie, tot la Reghin, iar ca antrenori principali - Karina Rubio (Spania), Colin James (Anglia) si Holger Nitsche (Germania), precum si un corp de antrenori romani de top. 

        SAROSI RARES este din Câmpia Turzii, a absolvit clasa a VIII-a la Liceul Pavel Dan si acum se pregătește pentru intrarea la liceu. Face naveta de 4x/săptămână pentru a se antrena. A fost semifinalist la Campionatul National pe secțiuni, secțiunea standard, categoria 14-15 ani. 
        CRISAN MARIA este din Turda si a absolvit clasa a VII-a la Sc. Ioan Opriș, este partenera lui Rareș. Ei nu sunt la prima participare la un lot național, specialitatea lor fiind secțiunea standard.
        GHERMAN CATALIN este elev la Sc. Horea, Cloșca si Crișan Turda, in clasa a III-a si a fost finalist la secțiunea standard 6-9 ani si finalist la Campionatul National de 10 dansuri. 
        OANA ONET este eleva la Sc. Avram Iancu Turda, tot in clasa a III-a si face pereche cu Cătălin. Ei nu au mai participat pana acum la un lot național, categoria lor de vârstă fiind cea mai mica 6-9 ani, si anul acesta vor participa la ambele loturi, si cel de standard, dar si cel de latino-americane. 
        Sportivii noștri se vor antrena alături de cei mai mari dansatori din tara, campioni naționali, campioni si vicecampioni mondiali si europeni,  din acest motiv o consideram o onoare prezenta a 4 sportivi din clubul nostru la pregătirile lotului României.  
        Ne mândrim cu acești copii, care reprezintă Turda si Câmpia Turzii la nivel național, cu rezultate bune si foarte bune, si speram, ca si cei din jurul nostru sa o facă!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh