29
Lun, Apr
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În atenția locuitorilor municipiului Turda,
Vă aducem la cunoștință o informație importantă cu privire la evenimentul de inaugurare a Sălii Polivalente Turda Arena, care va avea loc în acest weekend. ⚠️Pentru buna desfășurare a evenimentului, este necesar să implementăm măsuri temporare de siguranță, în special în ceea ce privește accesul auto pe anumite străzi din zonă.
⛔Pe perioada desfășurării evenimentului de inaugurare, accesul auto pe străzile Stadionului și Intrarea Stadionului va fi restricționat. Pentru a asigura un flux adecvat de participanți și pentru a evita aglomerația în timpul evenimentului, accesul auto va fi permis strict riveranilor din zonă.
??De asemenea, dorim să vă informăm că linia de autobuz 10 care deservește această rută va intra pe strada Intrarea Stadionului și va opri în proximitatea Turda Arena, pentru a ușura accesul celor interesați să participe la eveniment. Pentru ruta micro-centru, se va folosi o stație temporară situată lângă Kaufland.
?Aceste măsuri sunt necesare pentru a garanta confortul și siguranța tuturor participanților la eveniment. Înțelegem că aceste restricții pot fi incomode pentru unii locuitori, însă vă asigurăm că sunt temporare și vor fi ridicate imediat ce evenimentul se încheie.
Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare în acest sens. Ne dorim ca inaugurarea Sălii Polivalente Turda Arena să fie un succes deplin și să marcheze un moment de excepție pentru întreaga comunitate din Turda.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh