21
Ma, Mai
9 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Primarul municipiului Turda, Tudor Stefanie, a trimis un mesaj de condoleante in urma aflarii vestii trecerii la cele vesnice a Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu Anania.

In mesaj se arata ca a inceput calatoria spre eternitate sufletul unuia dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, teolog de exceptie, stralucit om de cultura, poet, dramaturg, misionar de vocatie. Prin toata opera si activitatea sa remarcabila si-a inscris numele cu litere de aur in Panteonul spiritualitatii si culturii romanesti.

Primarul turdean mai spune in mesajul sau: „In aceste clipe de adanca tristete ne indreptam cu sinceritate gandurile spre cerescul Parinte, Domnul Vietii, rugandu-l sa aseze sufletul ales al Parintelui nostru Arhiepiscopul si Mitropolitul Bartolomeu in imparatia cerurilor, la loc de vesnica si binemeritata odihna. Chipul sau de Parinte iubitor si Pastor luminat va ramane de-a pururi in sufletele noastre.

In numele meu personal , al Administratiei Publice Locale si al intregii comunitati turdene care l-a iubit si pretuit, ne exprimam pe aceasta cale omagiul profund la despartirea de Arhipastorul nostru drag din scaunul mitropolitan al Clujului., mai spune mesajul lui Tudor Stefanie care se incheie cu cuvintele:

DUMNEZEU  SA-L  IERTE  SI  SA-L  ODIHNEASCA INTRE  CEI  DREPTI!

 

 

 

Cu profunda compasiune,

 

Ec. Tudor Stefanie

Primarul municipiului Turda

 

 

Preasfintiei Sale

Preasfintitului Parinte Dr. Irineu Pop Bistriteanul

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh