21
Ma, Mai
9 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Centrul Raţiu pentru Democraţie vă invită să participaţi la prezentarea lucrărilor câştigătoare şi la ceremonia de premiere a concursului naţional pentru liceeni „Toleranţă şi convieţuire în spaţiul public", ediţia a VI-a.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 octombrie 2010, de la ora 11.00, la Centrul Raţiu pentru Democraţie, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1, Turda.

 
Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi Colegiul „Emil Negruţiu" Turda şi este înscris în calendarul activităţilor educative extraşcolare al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru anul 2010. Scopul proiectului este promovarea valorilor democratice în rândul liceenilor, iar printre obiective se numără dezvoltarea spiritului civic şi încurajarea valorizării experienţelor de viaţă pozitive.
A şasea ediţie a concursului a fost lansată în luna ianuarie a acestui an; au participat 544 de elevi din 31 de judeţe ale ţării. Premiile vor fi înmânate de prof. univ. dr. Doru Radosav, preşedintele Centrului Raţiu pentru Democraţie.
Proiect finanţat de Ratiu Family Charitable Foundation, Londra şi Ministerului Educaţiei.
Evenimentul este susţinut de TVR Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh