13
Joi, Iun
11 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În referire la evenimentul rutier produs la data de 1 februarie a.c., pe DJ 107P, la km 3+700 m, în afara localității Someșul Cald, soldat cu decesul a două persoane, precizăm următoarele:

 Azi, 3 februarie, în jurul orei 16.00, o echipă de scafandri din cadrul Salvamont-Salvaspeo, în colaborare cu echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și reprezentanți ai companiei A24 Assistance care au dat curs solicitării de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, s-a reușit extragerea autoturismului din Lacul Someșul Cald.

 Operațiunea derulată a fost îngreunată de faptul că în zona în care a fost localizat autoturismul s-a identificat o conductă cu apă care asigura alimentarea cu apă potabilă a municipiului Cluj-Napoca.

 În continuare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili situația exactă care a dus la producerea evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

IPJ Cluj

 

(NR - Titlul ne aparține)

 

Video aici:

---------------------

Citiți pe marginea aceluiași subiect și:

Scafandrii caută un autoturism care ar fi căzut în lac, după ce a spart un parapet rutier

Au găsit mașina și trupurile a doi bărbați, pe fundul lacului, la 15 m adâncime!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh