27
Lun, Mai
16 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În municipiul Câmpia Turzii, ca și în alte localități din județ, există posibilitatea de a efectua teste GRATUITE Babeș-Papanicolau sau HPV pentru doamnele și domnișoarele care doresc să aibă grijă de sănătatea lor și să prevină apariția unor afecțiuni neplăcute.

Cei care doresc mai multe informații despre aceste teste gratuite Babeș-Papanicolau sau HPV în Turda, pot să acceseze site-ul www.potisaprevii.eu sau să sune la numărul gratuit 0800 390 391.

Pe ecran pot fi văzute  toate locațiile unde se efectuează aceste teste iar doritoarele se pot programa acum pentru Babeș Papanicolau sau HPV la unul din cabinetele partenere.

Organizatorii campaniei au un mesaj pentru reprezentantele sexului frumos: „Nu lăsați prevenția să treacă pe plan secund și luați măsuri în timp util pentru sănătatea voastră”.

Testul Babeș-Papanicolaou se realizează femeilor cu vârsta cuprinsă între 24-29 de ani iar testul HPV celor cu vârsta intre 30-54 de ani, fără histerectomie totală, fără un diagnostic confirmat de cancer de col uterin, asigurate sau neasigurate.

Nu este necesar un bilet de trimitere, doar cu buletinul, cu domiciliul in Regiunea de Nord Vest a țării, adică în județele CJ. BH. SJ, SM, MM și BN.

 

Testele pot fi făcute și la Câmpia Turzii, la Spitalul Municipal Câmpia Turzii de pe strada Avram Iancu nr. 33 tel: 0264 368 319 sau 0730 642 855, dar și la Ginemed, strada Avram Iancu nr. 33, tel. 0744 539 438.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh