18
Joi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Soții Mariana Codorean-Picovici și Alexandru Picovici, artiști plastici turdeni, au participat cu lucrări la cea de-a doua ediție a evenimentului artistic a proiectului Artă Plastică Contemporană din România.picovici

HXA Art Gallery din Hunedoara, în parteneriat cu Muzeul Castelul Corvinilor, cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și cu Primăria Hunedoara, organizează prima expoziție din ediția a II - a a proiectului Artă Plastică Contemporană din România.

În deschiderea vernisajului care a avut loc luni, 19 octombrie, de la ora 15.30 au vorbit despre expoziție și artiștii expozanți, directorul galerie, Sorin TINCU, și curatorii expoziției, Ami VASILESCU și Horia GHERGHINA.
Manifestarea continuă promovarea la nivel național a artei contemporane și a artiștilor, reușind să aducă, prin aceste expoziții itinerante, un optimism al ideii de reașezare valorică a artei in spațiul public, dar și de asimilare a acesteia in circuitul turistic regional.

Cei doi artiști plastici turdeni au expus la Hunedoara alături de alți 14 artiști români, considerați exponențiali pentru arta plastică contemporană din România.

-----------

Citește și:

Artista plastică Mariana Codorean-Picovici, selectată să expună pe simezele Salonului Național de Artă Plastică „Atitudini Contemporane”

Expoziţie de artă plastică Mariana Picovici

Artiștii turdeni au cucerit Hunedoara!

TurdART, sau arta turdeană prezentată, cu mândrie, la Alba Iulia

„Culori și forme”: Expoziție de grup a membrilor UAP la Galeria de Artă a municipiului Turda

Propunerea Uniunii Artiștilor Plastici Turda pentru finalul anului 2015: „Salonul de iarnă”

Metafore ale plasticienilor turdeni

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh